S. Tandberg AS

Vi holder stengt fra 11. juli til 22. juli 2024 - SOMMERFERIE

Våre beste impregneringer til naturstein og kunststein

Hvorfor impregnere naturstein og kunststein?

 1. Beskyttelse mot flekker: Naturstein er porøs og kan lett absorbere væsker som olje, vin, kaffe, og andre stoffer som kan forårsake flekker. Impregnering fyller porene i steinen og reduserer absorpsjonen av væsker, noe som gjør det enklere å holde steinen ren og fri for flekker.
 2. Forlengelse av levetiden: Ved å beskytte steinen mot fuktighet og forurensninger, bidrar impregnering til å forhindre skade som kan oppstå over tid. Dette inkluderer skader fra vann, syrer og andre kjemikalier som kan føre til forringelse av steinens struktur og utseende.
 3. Bevaring av utseende: Impregnering kan bidra til å bevare den opprinnelige fargen og skjønnheten til natursteinen. Uten beskyttelse kan steinen falme eller miste sin glans på grunn av eksponering for sollys, vann og andre miljøfaktorer.
 4. Enklere vedlikehold: En impregnert overflate er lettere å rengjøre og vedlikeholde. Smuss, støv og andre partikler vil ikke feste seg like lett på en beskyttet overflate, noe som gjør det enklere å holde steinen i god stand.
 5. Forhindring av mugg og alger: I fuktige omgivelser kan naturstein utvikle mugg og alger, spesielt på utendørs overflater. Impregnering hindrer fuktighet i å trenge inn i steinen, noe som reduserer risikoen for mugg- og algevekst.
 6. Økt motstandskraft mot slitasje: Impregnering kan gjøre overflaten av steinen mer motstandsdyktig mot riper og annen mekanisk slitasje, noe som er spesielt nyttig på gulv og andre områder med høy trafikk.

  Generelt sett forbedrer impregnering både funksjonaliteten og estetikken til naturstein, og er derfor en anbefalt behandling for å sikre at steinen beholder sitt attraktive utseende og sin strukturelle integritet over tid.

AKEMI ANTI-FLEKK NANO

Anti-flekk Nano - En impregnering som ikke endrer utseende på steinen

Akemi Anti-Flekk Nano er et impregneringsmiddel spesielt utviklet for å beskytte naturstein og kunststein mot flekker og smuss. Her er noen av hovedegenskapene og fordelene med dette produktet:

 1. Nano-teknologi: Akemi Anti-Flekk Nano bruker avansert nano-teknologi for å skape en ultratynn, usynlig beskyttelsesfilm på steinens overflate. Dette gir en svært effektiv og langvarig beskyttelse mot flekker uten å endre steinens naturlige utseende.
 2. Flekkbeskyttelse: Produktet gir utmerket beskyttelse mot olje-, fett- og vannbaserte flekker. Det gjør steinen vannavstøtende og reduserer risikoen for permanente flekker forårsaket av væsker som kaffe, vin, olje og annet.
 3. Bevarer pusteegenskaper: Selv om Akemi Anti-Flekk Nano beskytter steinen, lar det fortsatt materialet puste. Dette er viktig for å unngå fuktoppbygging under steinoverflaten, som kan føre til skade over tid.
 4. UV-bestandighet: Produktet er UV-bestandig, noe som betyr at det ikke gulner eller brytes ned når det utsettes for sollys. Dette gjør det ideelt for både innendørs og utendørs bruk.
 5. Brukervennlighet: Akemi Anti-Flekk Nano er enkel å påføre og tørker raskt. Vanligvis trenger du bare å påføre en eller to strøk med en klut, svamp eller sprøyte, og deretter tørke av overflødig produkt etter en kort inntrengningstid.
 6. Langvarig effekt: Impregneringen gir langvarig beskyttelse, noe som reduserer behovet for hyppig vedlikehold og rengjøring. Dette sparer tid og krefter på lang sikt.
 7. Universell anvendelse: Produktet er egnet for bruk på en rekke natur- og kunststeiner, inkludert granitt, marmor, skifer, kalkstein, kvarts og andre materialer.

Bruksområder:

 • Kjøkkenbenker og -øyer
 • Baderomsflater
 • Gulv og trapper
 • Utendørs terrasser og fasader
 • Bordplater og vinduskarmer

AKEMI FARGEFORSTERKER

Akemi Fargeforsterker er et spesialprodukt utviklet for å forbedre fargene og utseendet på naturstein og kunststein samtidig som det gir beskyttelse mot flekker og smuss. Her er en oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for Akemi Fargeforsterker:

Egenskaper

 1. Fargeforsterking: Akemi Fargeforsterker intensiverer de naturlige fargene i steinen, noe som gir en dypere, mer levende finish. Dette er spesielt nyttig for å fremheve kontraster og mønstre i steinen.
 2. Beskyttelse: Produktet gir samtidig beskyttelse mot vann, olje og smuss. Dette reduserer risikoen for flekker og gjør overflaten enklere å rengjøre og vedlikeholde.
 3. Pusteevne: Selv om produktet gir en beskyttende film, lar det fortsatt steinen puste, noe som er viktig for å forhindre fuktoppbygging og skade over tid.
 4. UV-bestandighet: Akemi Fargeforsterker er motstandsdyktig mot UV-lys, noe som betyr at fargeforsterkningen ikke falmer eller brytes ned når steinen utsettes for sollys.
 5. Langvarig effekt: Produktet gir en varig fargeforsterkning og beskyttelse, noe som reduserer behovet for hyppige påførin
 6. Estetisk forbedring: Ved å intensivere steinens naturlige farger og mønstre, gir Akemi Fargeforsterker en estetisk oppgradering til både innendørs og utendørs overflater.
 7. Allsidig bruk: Produktet kan brukes på en rekke overflater, inkludert gulv, benkeplater, vegger, trapper og fasader. Det er egnet for bruk på forskjellige typer naturstein og kunststein, som marmor, granitt, skifer, kalkstein, kvarts og sandstein.
 8. Enkel påføring: Akemi Fargeforsterker er lett å påføre med en klut, svamp eller børste. Overflaten tørkes av etter kort inntrengningstid, noe som gjør det til en rask og effektiv prosess.

AKEMI FARGEFORSTERKER SUPER

Akemi Fargeforsterker Super er et avansert produkt utviklet for å forbedre fargene på natur- og kunststein, samtidig som det gir effektiv beskyttelse mot flekker og smuss. Her er en detaljert oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for Akemi Fargeforsterker Super:

Egenskaper

 1. Intensiv fargeforsterking: Akemi Fargeforsterker Super er designet for å gi en enda dypere og mer intens fargeforsterkning sammenlignet med standard fargeforsterkere. Dette fremhever de naturlige fargene, mønstrene og teksturene i steinen.
 2. Langvarig beskyttelse: Produktet gir utmerket beskyttelse mot vann, olje og smuss, noe som reduserer risikoen for flekker. Denne beskyttelsen bidrar til enklere rengjøring og vedlikehold.
 3. Pusteevne: Selv om produktet gir en beskyttende film, tillater det fortsatt at steinen puster. Dette er viktig for å forhindre fuktoppbygging under overflaten, som kan føre til skade over tid.
 4. UV-bestandighet: Akemi Fargeforsterker Super er motstandsdyktig mot UV-stråler, noe som betyr at fargeforsterkningen ikke falmer eller brytes ned når steinen utsettes for sollys, noe som gjør det ideelt for utendørs bruk.
 5. Slitesterk: Produktet er utviklet for å tåle slitasje og daglig bruk, noe som gjør det egnet for høytrafikkerte områder som gulv og trapper.

Bruksområder

 • Kjøkken og bad: Perfekt for benkeplater, dusjvegger og gulv, hvor estetikk og beskyttelse er viktig.
 • Stuer og oppholdsrom: Ideell for gulv, peiser, og andre dekorative steinoverflater.
 • Uteområder: Utmerket for terrasser, gangveier, trapper og fasader, hvor både værbestandighet og estetisk utseende er kritisk.

AKEMI PEARL IMPREGNATOR

Akemi Pearl Impregnator er et høykvalitets impregneringsmiddel utviklet spesielt for naturstein og kunststein. Her er en detaljert oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for Akemi Pearl Impregnator:

Egenskaper

 1. Vann- og oljeavvisende: Akemi Pearl Impregnator gir effektiv beskyttelse mot både vann- og olje-baserte flekker. Dette gjør at overflaten avviser væsker og forhindrer absorpsjon som kan føre til flekker.
 2. Usynlig beskyttelse: Produktet gir en usynlig beskyttelse som ikke påvirker steinens naturlige utseende eller farge. Dette er ideelt for å bevare steinens estetikk mens du samtidig beskytter den.
 3. Pusteevne: Impregnatoren lar steinen puste, noe som betyr at fuktighet fra underlaget kan slippe ut uten å skade overflaten. Dette bidrar til å forhindre oppbygging av fuktighet som kan føre til skade over tid.
 4. Langvarig effekt: Akemi Pearl Impregnator gir en langvarig beskyttelse som reduserer behovet for hyppig påføring. Dette gjør vedlikeholdet enklere og mer kostnadseffektivt over tid.
 5. UV-bestandighet: Produktet er motstandsdyktig mot UV-stråler, noe som betyr at det ikke gulner eller brytes ned ved eksponering for sollys. Dette gjør det egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Bruksområder

 • Kjøkken og bad: Ideelt for benkeplater, vasker og dusjvegger, hvor det er høy risiko for flekker fra vann og olje.
 • Gulv og trapper: Gir langvarig beskyttelse mot daglig slitasje og søl i både boliger og kommersielle områder.
 • Uteområder: Perfekt for terrasser, gangveier og fasader, hvor det er behov for værbestandig beskyttelse.

AKEMI STEINIMPREGNERING

Akemi Steinimpregnering er et spesialprodukt designet for å beskytte og bevare naturstein og kunststein. Her er en detaljert oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for Akemi Steinimpregnering:

Egenskaper

 1. Effektiv beskyttelse: Akemi Steinimpregnering gir overlegen beskyttelse mot flekker fra vann, olje og smuss. Dette reduserer risikoen for permanente flekker og gjør det enklere å holde steinen ren.
 2. Usynlig barriere: Produktet danner en usynlig beskyttende barriere som ikke påvirker steinens naturlige farge eller utseende. Dette gjør at steinen beholder sin naturlige skjønnhet.
 3. Pusteevne: Akemi Steinimpregnering tillater steinen å puste, noe som betyr at fuktighet fra underlaget kan slippe ut uten å skade overflaten. Dette bidrar til å forhindre fuktoppbygging og tilhørende skader.
 4. Langvarig effekt: Produktet gir en langvarig beskyttelse som reduserer behovet for hyppig påføring, noe som sparer tid og krefter i vedlikeholdsarbeidet.
 5. UV-bestandig: Akemi Steinimpregnering er motstandsdyktig mot UV-stråler, noe som betyr at den ikke gulner eller brytes ned ved eksponering for sollys. Dette gjør den ideell for både innendørs og utendørs bruk.

Bruksområder

 • Kjøkken og bad: Ideelt for benkeplater, vasker og dusjvegger, hvor det er høy risiko for flekker fra vann og olje.
 • Gulv og trapper: Gir langvarig beskyttelse mot daglig slitasje og søl i både boliger og kommersielle områder.
 • Uteområder: Perfekt for terrasser, gangveier og fasader, hvor det er behov for værbestandig beskyttelse.

AKEMI TOP SHIELD BLACK

AKEMI Top Shield Black er et spesialprodukt designet for å beskytte og forbedre utseendet til mørke natursteiner, spesielt svarte steiner som granitt og skifer. Her er en detaljert oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for AKEMI Top Shield Black:

Egenskaper

 1. Fargeforsterkning: AKEMI Top Shield Black er formulert for å intensivere de naturlige fargene i mørke steiner, spesielt svart. Dette gir steinen en dypere, mer intens og ensartet farge.
 2. Beskyttelse: Produktet gir effektiv beskyttelse mot vann, olje og smuss, noe som reduserer risikoen for flekker og gjør det enklere å holde steinen ren.
 3. Usynlig barriere: AKEMI Top Shield Black danner en beskyttende barriere uten å påvirke steinens naturlige utseende, bortsett fra å forbedre fargen. Den forblir usynlig og endrer ikke teksturen på overflaten.
 4. Langvarig effekt: Produktet gir en langvarig beskyttelse som reduserer behovet for hyppig vedlikehold og påføring. Dette gjør det til et kostnadseffektivt valg for vedlikehold av mørke steiner.
 5. Pusteevne: Selv om produktet gir en beskyttende film, lar det fortsatt steinen puste. Dette er viktig for å unngå fuktoppbygging under overflaten, som kan føre til skade over tid.
 6. UV-bestandig: AKEMI Top Shield Black er motstandsdyktig mot UV-stråler, noe som betyr at fargeforsterkningen og beskyttelsen ikke falmer eller brytes ned når steinen utsettes for sollys. Dette gjør det ideelt for både innendørs og utendørs bruk.

Bruksområder

 • Kjøkken og bad: Ideelt for benkeplater, vasker og dusjvegger, hvor det er høy risiko for flekker fra vann og olje.
 • Gulv og trapper: Gir langvarig beskyttelse og forbedrer utseendet til gulv og trapper i både boliger og kommersielle områder.
 • Uteområder: Perfekt for terrasser, gangveier og fasader, hvor det er behov for værbestandig beskyttelse og fargeforsterkning.

AKEMI TOP SHIELD TRANSPARTENT

AKEMI Top Shield Transparent er et spesialprodukt utviklet for å beskytte og bevare utseendet til naturstein og kunststein uten å endre deres naturlige farger. Her er en detaljert oversikt over egenskaper, fordeler og bruksområder for AKEMI Top Shield Transparent:

Egenskaper

 1. Transparent beskyttelse: AKEMI Top Shield Transparent gir en usynlig beskyttelsesfilm som ikke påvirker steinens naturlige farge eller utseende. Dette betyr at steinens estetikk bevares mens den får nødvendig beskyttelse.
 2. Vann- og oljeavvisende: Produktet gir effektiv beskyttelse mot både vann- og olje-baserte flekker, noe som reduserer risikoen for permanente flekker og gjør det enklere å holde steinen ren.
 3. Langvarig effekt: AKEMI Top Shield Transparent gir langvarig beskyttelse, noe som reduserer behovet for hyppig påføring og vedlikehold. Dette gjør produktet kostnadseffektivt over tid.
 4. Pusteevne: Selv om produktet danner en beskyttende barriere, tillater det fortsatt at steinen puster. Dette er viktig for å unngå fuktoppbygging under overflaten, som kan føre til skade over tid.
 5. UV-bestandig: AKEMI Top Shield Transparent er motstandsdyktig mot UV-stråler, noe som betyr at beskyttelsen ikke gulner eller brytes ned ved eksponering for sollys. Dette gjør produktet egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Bruksområder

 • Kjøkken og bad: Ideelt for benkeplater, vasker og dusjvegger, hvor det er høy risiko for flekker fra vann og olje.
 • Gulv og trapper: Gir langvarig beskyttelse mot daglig slitasje og søl i både boliger og kommersielle områder.
 • Uteområder: Perfekt for terrasser, gangveier og fasader, hvor det er behov for værbestandig beskyttelse uten å endre steinens naturlige utseende.

AKEMI TRANSFORMER MAX

AKEMI Transformer Max er et spesialisert impregneringsmiddel som er utviklet for å forbedre fargen og øke levetiden til naturstein og kunststein. Dette produktet er spesielt formulert for å gi en varig, intensiv fargeforsterkning samt beskyttelse mot flekker og forurensninger.

Bruksområder: Produktet er ideelt for bruk på både innendørs og utendørs steinoverflater som benkeplater, gulv, vegger, fasader og monumenter. Det kan brukes på en rekke steintyper, inkludert marmor, granitt, skifer og sandstein.

Egenskaper:

 • Fargeforsterkning: AKEMI Transformer Max gir en dypere og mer intensiv farge til steinen, noe som fremhever dens naturlige skjønnhet og struktur.
 • Flekkbeskyttelse: Produktet danner en beskyttende barriere som reduserer absorpsjonen av vann, olje og smuss, noe som gjør steinen enklere å rengjøre og vedlikeholde.
 • UV-bestandig: Det er resistent mot UV-stråler, noe som hindrer misfarging og forringelse over tid, spesielt når det brukes utendørs.
 • Langvarig effekt: Impregneringen er laget for å vare lenge, noe som reduserer behovet for hyppig påføring.

AKEMI Transformer Max er et høykvalitets impregneringsmiddel som tilbyr både estetiske og beskyttende fordeler for ulike typer steinoverflater, og er spesielt nyttig for dem som ønsker å bevare og forbedre utseendet til sine steininstallasjoner over tid.

Facebook
X
LinkedIn
Pinterest